Totul a inceput cu increderea ca echipa CoreRecruit ne va livra developer-i de foarte buna calitate, potriviti pentru proiectele si clientii nostri.

Intr-un mediu in care schimbarea este un ‘default’ au reusit, prin profesionalism si trasparenta, sa gestioneze inclusiv situatiile delicate aparute uneori.

Florin Dradiciu, CEO

DualIT

Colaborarea cu echipa Core Recruit este una bazata pe flexibilitate si rapiditate in livrarea profilelor. Inteleg repede cerintele noastre, chiar daca unele sunt mai de nisa si au reusit intotdeauna sa atraga si sa prezinte candidati foarte buni – scurtandu-ne procesul de recrutare. Ne bucuram de parteneriatul existent si apreciem serviciile de inalta calitate oferite!

Ciprian Deak, HR Manager

RedtoBlue

Multumim echipei  Core Recruit, care a fost linga noi din primul minut, al proiectului nostru de start-up.

Core Recruit, a stiut tipologia si profilul candidatului pe care-l cautam, drept dovada , candidatii recruati , azi sunt « membrii de baza ai echipei noastre.

Afirmatia « recomandam Core Recruit » , nu etaleaza cu adevarat , efortul , implicarea , valoarea adaugata pe care acesti Oameni, o aduc cu expertiza si know how-ul  in recrutarea si pregatirea factorului  uman.

OMUL- este o resursa, nu un cost !

Core Recuirt - simply the BEST !

Daniel Avram, Founder

AG-Healthline

InflectionPoint has been collaborating with Core-Recruit to look for profiles with very niche skill-sets that are hard to find and we have been pleasantly surprised at the speed and promptness with which Core-Recruit has been able to deliver quality candidates. We at InflectionPoint look forward to continue collaborating with Core-Recruit's team.

Pushkar Chatterji, C.E.O.

Inflection Point

Colaboram cu drag cu Core Recruit: ne-au inteles repede nevoile, ne-au propus cu promptitudine candidati potriviti profilului pe care il doream si asta ne-a ajutat sa scurtam si sa usuram procesul de recrutare. Sunt implicati si eficienti, de aceea vi-i recomand cu incredere.

Sergiu Cobirzan, Administrator

Contabrio

Colaborarea cu Core Recruit a fost una de success inca din faza de inceput. De-a lungul timpului am lucrat impreuna pe proiecte de recrutare blue collars. Am apreciat la Core Recruit profesionalismul, implicarea deosebita si totodata creativitatea in gasirea de solutii noi de recrutare.

Carmen Calin, Talent Acquisition & Employer Branding Manager

Mega Image

Am avut deosebita placere sa colaborez cu  CORE Recruit  si am avut o experienta placuta. Au dat dovada de seriozitate, profesionalism  si promptitudine. Au inteles cu usurinta profilul candidatului si au gasit persoana potrivita care a adus plus valoare companiei noastre.

Recomand CORE Recruit tuturor companiilor care doresc sa castige angajati de incredere.

Simona Ilyes HR Manager

Doubletree by Hilton Cluj - Cityplaza

In cadrul fiecarui proces de recrutare realizat in colaborare cu Core Recruit, am apreciat comunicarea excelenta, capacitatea de intelegere si anticipare a nevoilor organizatiei noastre, dar mai ales, faptul ca am obtinut exact rezultatele dorite.   

Datorita profesionalismului si entuziasmului cu care echipa Core Recruit intelege sa-si faca meseria, au devenit pentru noi mai mult decat un furnizor de servicii specializate, si anume, un partener de incredere.

Andrei Hasna, CEO

Hasna Global, Cluj Napoca

Am apelat la Core Recruit pentru a găsi persoana potrivită pentru magazinul nostru. Colaborarea a decurs impecabil. Într-un timp scurt am primit profilul candidaților pentru o primă evaluare, am realizat interviurile și am finalizat cu o angajare. Mi-au oferit candidați potriviți, conform profilului elaborat ceea ce a scurtat foarte mult procesul de recrutare. Îi recomand cu încredere și cu siguranță voi apela la serviciile lor și pe viitor!  

Ramona Vecean Co-owner

Nolakids, Cluj

Societatea noastra a colaborat cu succes cu CORE RECRUIT, acesta fiind partenerul nostru in recrutarea agajatiilor. Recrutarile au fost realizate cu operativitate, profesionalism si in termenele asumate conform contractului incheiat. Cele mai sus mentionate sunt motive solide pentru a ne determina sa recomandam societatea CORE RECRUIT pentru serviciile de selectie si recrutare.

Ada Zerghea Office Manager

Terra Gres, Cluj

1 / 1

Please reload